e Govt Job Alert: Latest Exam Syllabus in pdf, Exam Pattern/ Scheme, Eligibility Criteria, Exam Dates/ Schedules,Answer Key, Cut Off Marks, Admit Cards, Exam Hall ticket, Interview Call Letter,Exam Notification 2015-2016, Recruitment/ Rozgar Samachar/ Employment News, Results, Merit List, Toppers List, Rank List, Previous Year Old Question Papers, Exam tips & guides,

Tuesday, 29 March 2016

(28th March 2016 ) {3rd Shift} RRB NTPC Answer Key 2016 Asked Questions - RRB Non Technical Exam – CEN 03/2015

(28th March 2016 ) RRB NTPC Answer Key 2016 Asked Questions - {3rd Shift} RRB Non Technical Exam – CEN 03/2015 - RRB NTPC Exam Answer Sheet with Question paper Solution keys in pdf file All Sets Wise and Shift Wise 1, 2, 3. RRB NTPC Answer Key 2016 Indian Railway RRB NTPC Online Exam 28 to 31 March 02 to 11 April, 16, 18 to 19th, 22nd, 26th to 30th April 2016 Analysis download online indianrailways.gov.in CEN 03/2015 Non Technical Graduate Level Exam Review

(28th March 2016 ) RRB NTPC Answer Key 2016

The Railway Recruitment Board has conducted the RRB examination successfully today.  The Indian Railways conducted the Computer Based Test (CBT) Region wise on 28 to 31 March, 02 to 11 April, 16, 18 to 19th, 22nd, 26th to 30th April 2016. The written exam was conducted in 3 shifts (shift I 9.00 am, Shift II 12.30 am to 11.45 am, shift III 4 pm). As per the official information, the online test comprised of 5 sections i.e. Reasoning, Numerical Ability, General Awareness, Computer Knowledge, and English. Large number of Candidates who had attend the CBT Exam for Non Technical are looking for Answer keys, Exam Review And Analysis. We provide the complete review about Railways examination here.

RRB NTPC Online Exam Answer Sheet All Sets


Name of the Organization: Indian Railways (Railway Recruitment Boards)

Official Site: www.indianrailways.gov.in

Name Of the Posts: Various posts (Commercial Apprentice (CA), Traffic Apprentice(TA), Enquiry-Cum- Reservation-Clerk (ECRC), Goods Guard, Junior Accounts Assistant-Cum-Typist (JAA), Senior Clerk-Cum-Typist, Asst Station Master (ASM),Traffic Assistant and Senior Time keeper)

Total No Vacancies: 18252 posts

Job Category: Central government

Job Location: India

Exam dates: 28 March 2016

Category: Answer Key/Analysis


RRB Railway CBT Exam Asked Question Papers and Analysis


The RRBs (Regional Boards) started conducting Online Test to quicken the selection process in Technical and Non-technical cadres. Now come to the point a few days back it released RRB Advt. No. CEN 03/2015 Notification for filling up of 18252 Ticket Collector, Clerk Cum Typist, Commercial Apprentice, Traffic Apprentice (TA), Junior Accounts Assistant cum Typist, Enquiry cum Reservation Clerk (ECRC), Senior Clerk cum Typist, Assistant Station Master (ASM), Senior Time Keeper, and Goods Guard Vacancies.

RRB Exam Timings – RRB Exam Schedule

S.NoTimeShift 1
(09.00 to 10.30)
Shift 2
(12.30 to 14.00)
Shift 3
(16.00 to 17.30)
1.Reporting Times07.30 11.0014.30
2.Gate Closing Times08.1511.4515.15
3.Exam Starting Times09.0012.3016.00

RRB NTPC Answer Key 2016 3rd Shift of 28th March RRB NTPC Exam CEN 03/2015 RRB NTPC 28/03/2016 3rd Shift Asked Questions

  1. Where is ONGC Headquarter?  Ans: Uttarakhand, India.
  2. IIS located? Ans: Bangalore, Karnataka.
  3. Which bird fly in reverse? Ans: Humming Bird.
  4. Who is father of Subash Chandra Bose?  Ans: Janakinath Bose.
  5. Who got first Dada Sahab phalke award? Ans: Devika Rani.
  6. Marine Trench in which ocean? Ans: Western Pacific Ocean.
  7. What is Color of blood of octopus?  Ans: Blue Color.
  8. Who invented branch samaj? Ans: Ram Mohan Roy & Dwarakanth Tagore.
  9. Rial is currency of which country?  Ans: Saudi Arabia.
  10. Who was first governor Gen of free India? Ans: Louis Mountbatten.
  11. Which river originates from Western ghat? Ans: Godavari,Tungabhadra, Krishna, Thamiraparani and Kaveri.
RRB NTPC Answer Key 2016 3rd Shift of 28th March RRB NTPC Exam CEN 03/2015


Share

& Comment

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 e Govt Job Alert 2017 2018 : Sarkari Result, Answer Key, Admit Card™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.